top of page

Despre noi

Fondati in anul 2012, oferim servicii profesionale de dezvoltare software. Folosim metodologii de dezvoltare de tip Agile pentru a livra aplicatii native in cloud construite cu cele mai moderne tehnologii.

Business Meeting

Evolutia noastra

Dezvoltam de 7 ani solutii software inovative pentru companii si le integram in sisteme tehnologice complexe. O parte importanta din activitatea noastra se bazeaza pe metodologii si echipe de dezvoltare de tip Agile. Portofoliul nostru de clienti e in general format din companii cu activitati in sectoarele de comert, telecomunicatii si logistica.

Oferim know-how aplicat prin produsele dezvoltate in sectoarele managementului de preturi si al finalizarilor de comanda prin terminale mobile, precum si al solutiilor dezvoltate sub forma de microservicii scalabile sau de integrari complexe.

Modul nostru de lucru e definit de capacitatea de a lucra impreuna cu partenerii nostri pentru a obtine produsul final. Stim cum sa abordam fiecare proiect intr-o maniera transparenta, astfel incat chiar si parteneri cu cunostinte tehnice tangentiale pot beneficia de consultanta la nivel inalt.

Suntem stapanii tehnologiei, nu depindem de ea!

Cultura Global SoftWare Systems

E important pentru noi sa lucram intr-o atmosfera destinsa si prietenoasa!

Pe deoparte, asta inseamna o relatie autentica si transparenta atat cu partenerii nostri cat si intre noi, iar in acest fel cooperam strans cu totii. Pe de alta parte, ne motivam echipa sa participe in deciziile companiei, creand un mediu transparent prin intermediul caruia raportam in mod constant toate evolutiile companiei catre echipele noastre.

De-a lungul anilor, am construit o atmosfera apropiata, in care membrii echipelor nu numai ca se sustin reciproc, dar aleg sa petreaca timp impreuna si in afara orelor de program. Atmosfera si relatiile bune sunt cheia proiectelor reusite!

Datorita faptului ca domeniul tehnologiei informatiei e in continua evolutie, am strans laolalta oameni dinamici, vizionari, deschisi noutatilor si capabili sa-si adapteze modul de lucru intr-o maniera rapida si eficienta.

Suntem convinsi ca toate aceste aspecte care ne definesc ca echipa stau la baza mentalitatii GSS, axata pe dinamism, seriozitate si spirit de echipa.

bottom of page