top of page

Aportul nostru

Business Brainstorm

Tehnologie in slujBa oamenilor

    Complexitatea provocarilor pe care le intampinam alaturi de partenerii nostri ne obliga sa folosim cele mai noi tehnologii, atat de programare cat si de infrastructura.

   Cream, implementam si dezvoltam solutii de Big Data in sectoare cheie ale pietei, folosim infrastructuri de microservicii pentru aplicatii stabile si scalabile si scriem cod de calitate ridicata folosind metodologii consacrate la nivel international in industrie.

Wildfires

Emer monitorizeaza evenimentele care sunt in responsabilitatea institutiilor de situatii de urgenta oferind inclusiv suport in interventii

EMER

europe union.PNG

Monef monitorizeaza gradul de implementare al proiectelor finantate din fonduri europene in diverse autoritati de management, precum mediu, transport etc.

MONEF

Calendar

Aplicatie web care permite managementul programarilor in diverse domenii de activitate, inclusiv asocierea de diverse atribute.

a POINT

Vaccination

Aplicatie web care implementeaza strategia antidrog in Romania.

SIDES

Dezvoltam folosind ultimele tehnologii

La baza modului de gandire pe care il cultivam se afla inovatia si dinamismul pentru ca noi credem ca sunt doua ingrediente fundamentale pentru dezvoltarea tehnologiei. Indiferent cat de complexe si imprevizibile pot parea provocarile pe care le intampinati, suntem convinsi ca impreuna putem gasi cele mai bune solutii.

Two Men Shaking Hands
bottom of page